Zongora, pianínó, extrém tárgyak szállítása

A hangszerek vagy egyéb különösen értékes tárgyak szállítása és költöztetése mindig nagyon kényes feladat, megrendelőink számára ezek rendkívül nagy becsben tartott és szeretett munkaeszközök, amelyek esetleges sérülése nem csak komoly anyagi kárral, de eszmei veszteséggel is járhat.

A zongora, a pianínó és egyéb extrém vagyontárgyainak elszállítása előtt részletesen tájékoztatjuk a szállítás menetéről.

Kollégáink sok éves tapasztalata garantálja, hogy hangszerei, speciális értéktárgyai sérülésmentes állapotban érkezzen meg a célállomásra. Forduljon hozzánk bizalommal!

Kik vagyunk mi?

A költözés problémája sokakat érint, hiszen időről-időre különböző okokból változtatjuk lakhelyünket, székhelyünket vagy telephelyünket.

Vannak, akik egyszerűen meg tudják oldani a bútorok és egyéb vagyontárgyak szállítását saját járművel, de a legtöbb ember számára gondot okoz a költözés lebonyolítása..

Számunkra a legfontosabb az Ön elégedettsége, így minden alkalommal a lehető leggyorsabban és előre egyeztetett óradíjban vagy fix áron végezzük munkánkat.

Tevékenységünk halk és koszmentes, Önnek semmilyen teendője nincs a munka során. Vállalkozásunk több teherautóval és képzett rakodócsapattal áll az Ön rendelkezésére. Kérje kedvező árajánlatunkat még ma!

Precizitás és megbízhatóság

Munkánkat a lehető legnagyobb odafigyeléssel és szakértelemmel végezzük.

Ingyenes felmérés

Az ajánlatkérés és a felmérés minden esetben ingyenes.

Garancia

Garanciát vállalunk arra, hogy az általunk szállított bútorok és egyéb vagyontárgyak nem sérülnek meg szállítás közben.

Rejtett költségek nélkül!

Minden esetben előre egyeztetett óradíjban vagy fix áron végezzük a munkát, nálunk nincsenek rejtett költségek!