Nemzetközi költöztetés

Nemzetközi költöztetés esetén cégünk teljes körűen vállalja ingó vagyontárgyainak szállításra történő előkészítését, szakszerű csomagolását, szállítását továbbá a célállomásra érkezve azok kicsomagolását, a megadott helyiségekbe való elhelyezését.

Tudjuk, hogy minden költözés nagy munkával és stresszel jár, de mi szeretnénk levenni ezt a terhet megrendelőink válláról. Kollégáink megbízhatóak, pontosak és precízek, akik kellő odafigyeléssel bánnak az átköltöztetni kívánt bútorokkal és vagyontárgyakkal, így azok garantáltan sérülésmentesen fognak megérkezni.

A költöztetési szektorban eltöltött sok – sok év alatt megtanultunk alkalmazkodni a nagyon sajátos és különleges körülményekhez, így a teljes költözési és áttelepítési folyamatot hiánytalanul magunkra vállaljuk.

Kik vagyunk mi?

A költözés problémája sokakat érint, hiszen időről-időre különböző okokból változtatjuk lakhelyünket, székhelyünket vagy telephelyünket.

Vannak, akik egyszerűen meg tudják oldani a bútorok és egyéb vagyontárgyak szállítását saját járművel, de a legtöbb ember számára gondot okoz a költözés lebonyolítása..

Számunkra a legfontosabb az Ön elégedettsége, így minden alkalommal a lehető leggyorsabban és előre egyeztetett óradíjban vagy fix áron végezzük munkánkat.

Tevékenységünk halk és koszmentes, Önnek semmilyen teendője nincs a munka során. Vállalkozásunk több teherautóval és képzett rakodócsapattal áll az Ön rendelkezésére. Kérje kedvező árajánlatunkat még ma!

Precizitás és megbízhatóság

Munkánkat a lehető legnagyobb odafigyeléssel és szakértelemmel végezzük.

Ingyenes felmérés

Az ajánlatkérés és a felmérés minden esetben ingyenes.

Garancia

Garanciát vállalunk arra, hogy az általunk szállított bútorok és egyéb vagyontárgyak nem sérülnek meg szállítás közben.

Rejtett költségek nélkül!

Minden esetben előre egyeztetett óradíjban vagy fix áron végezzük a munkát, nálunk nincsenek rejtett költségek!