Lakossági költöztetés

Lakossági költöztetés keretein belül vállaljuk bútorok, kisebb és nagyobb dobozok, háztartási gépek szállítását, pakolását. Bízza ránk teljes háztartása elköltöztetését!

Számunkra fontos, hogy megrendelőinknek pontos, precíz és megbízható szolgáltatást tudjunk nyújtani, a ránk bízott értékek megóvása mellett. Velünk garantáltan, sérülésmentesen fognak megérkezni bútorai és ingóságai.

Csapatunk mindig arra törekszik, hogy a lehető legrövidebb időn belül, az Ön igényeihez igazodva költöztesse át ingóságait egyik helyről a másikra, függetlenül a bútorok méretétől, mennyiségétől vagy akár az emeletek számától.

Különös figyelmet fordítunk a szomszédok és a környéken lakók nyugalmára, ügyfeleink elvárásaihoz, egyéni kívánságaihoz igyekszünk igazodni. Több éves tapasztalattal dolgozunk, munkánkat lelkiismeretesen végezzük!

Kik vagyunk mi?

A költözés problémája sokakat érint, hiszen időről-időre különböző okokból változtatjuk lakhelyünket, székhelyünket vagy telephelyünket.

Vannak, akik egyszerűen meg tudják oldani a bútorok és egyéb vagyontárgyak szállítását saját járművel, de a legtöbb ember számára gondot okoz a költözés lebonyolítása..

Számunkra a legfontosabb az Ön elégedettsége, így minden alkalommal a lehető leggyorsabban és előre egyeztetett óradíjban vagy fix áron végezzük munkánkat.

Tevékenységünk halk és koszmentes, Önnek semmilyen teendője nincs a munka során. Vállalkozásunk több teherautóval és képzett rakodócsapattal áll az Ön rendelkezésére. Kérje kedvező árajánlatunkat még ma!

Precizitás és megbízhatóság

Munkánkat a lehető legnagyobb odafigyeléssel és szakértelemmel végezzük.

Ingyenes felmérés

Az ajánlatkérés és a felmérés minden esetben ingyenes.

Garancia

Garanciát vállalunk arra, hogy az általunk szállított bútorok és egyéb vagyontárgyak nem sérülnek meg szállítás közben.

Rejtett költségek nélkül!

Minden esetben előre egyeztetett óradíjban vagy fix áron végezzük a munkát, nálunk nincsenek rejtett költségek!