Csomagolás, bútorszerelés

A költözések egyik alappillére, ezáltal az egyik legnehezebb és legtöbb ideig tartó része maga a csomagolás, az ingó vagyontárgyak szállításra történő előkészítése.

Sokszor nem egyértelmű, hogy milyen méretű, súlyú és anyagú tárgyakat érdemes együtt egy helyre, melyeket célszerű külön és más jellegű csomagolóanyagba csomagolni. Például a porcelánt, festményt, csillárt többszörös védelemmel szükséges ellátni, nem elegendő csak egyszerűen egy dobozba behelyezni, a ruhafogason tárolt ruhákat speciális állóruhás kartondobozban célszerű szállítani, hogy azok szállítás közben se gyűrődjenek.

Ugyanilyen gondot jelenthet a bútorok, komplett szekrénysorok, kanapék szétszerelése is, amelyekhez nem mindenki ért, sok esetben még megfelelő eszközeik sincsenek és senki sem szeretné, ha valamilyen kárt okozna szeretett polcában vagy foteljében.

Cégünk vállalja az ezzel járó feladatokat, pontosan és szakszerűen dolgozunk, az értékek megóvása mellett. Velünk garantáltan biztonságban fognak megérkezni személyes ingóságai.

Kik vagyunk mi?

A költözés problémája sokakat érint, hiszen időről-időre különböző okokból változtatjuk lakhelyünket, székhelyünket vagy telephelyünket.

Vannak, akik egyszerűen meg tudják oldani a bútorok és egyéb vagyontárgyak szállítását saját járművel, de a legtöbb ember számára gondot okoz a költözés lebonyolítása..

Számunkra a legfontosabb az Ön elégedettsége, így minden alkalommal a lehető leggyorsabban és előre egyeztetett óradíjban vagy fix áron végezzük munkánkat.

Tevékenységünk halk és koszmentes, Önnek semmilyen teendője nincs a munka során. Vállalkozásunk több teherautóval és képzett rakodócsapattal áll az Ön rendelkezésére. Kérje kedvező árajánlatunkat még ma!

Precizitás és megbízhatóság

Munkánkat a lehető legnagyobb odafigyeléssel és szakértelemmel végezzük.

Ingyenes felmérés

Az ajánlatkérés és a felmérés minden esetben ingyenes.

Garancia

Garanciát vállalunk arra, hogy az általunk szállított bútorok és egyéb vagyontárgyak nem sérülnek meg szállítás közben.

Rejtett költségek nélkül!

Minden esetben előre egyeztetett óradíjban vagy fix áron végezzük a munkát, nálunk nincsenek rejtett költségek!