Raktározás

Irodák, vállalkozások vagy éppen csak a költözni vágyók vagyontárgyai az igényeknek megfelelően polcokon, raklapokon, akár hosszabb időre is elhelyezhetők. Raktárunk tiszta, beázástól vagy bármilyen vizesedéstől és portól mentes, jól védett, de ugyanakkor könnyen megközelíthető.

Szakképzett kollégáink segítenek a bepakolásban úgy, hogy az a lehető legprecízebb és teljesen sérülésmentes legyen, a legkisebb hely elfoglalásával. Nálunk a penészedés, a fagyás teljesen kizárt, értéktárgyaihoz mások biztosan nem férhetnek hozzá. Válasszon bennünket, ha hosszabb vagy rövidebb időre szüksége van egy megbízható raktározó cégre, akik garantáltan az Ön kényelmét tartják majd szem előtt!

Kik vagyunk mi?

A költözés problémája sokakat érint, hiszen időről-időre különböző okokból változtatjuk lakhelyünket, székhelyünket vagy telephelyünket.

Vannak, akik egyszerűen meg tudják oldani a bútorok és egyéb vagyontárgyak szállítását saját járművel, de a legtöbb ember számára gondot okoz a költözés lebonyolítása..

Számunkra a legfontosabb az Ön elégedettsége, így minden alkalommal a lehető leggyorsabban és előre egyeztetett óradíjban vagy fix áron végezzük munkánkat.

Tevékenységünk halk és koszmentes, Önnek semmilyen teendője nincs a munka során. Vállalkozásunk több teherautóval és képzett rakodócsapattal áll az Ön rendelkezésére. Kérje kedvező árajánlatunkat még ma!

Precizitás és megbízhatóság

Munkánkat a lehető legnagyobb odafigyeléssel és szakértelemmel végezzük.

Ingyenes felmérés

Az ajánlatkérés és a felmérés minden esetben ingyenes.

Garancia

Garanciát vállalunk arra, hogy az általunk szállított bútorok és egyéb vagyontárgyak nem sérülnek meg szállítás közben.

Rejtett költségek nélkül!

Minden esetben előre egyeztetett óradíjban vagy fix áron végezzük a munkát, nálunk nincsenek rejtett költségek!