Közületi költöztetés

Vállaljuk közületek, hivatalok, irattárak, nagyobb cégek költöztetését, bútorok, dobozok, eszközök és gépek biztonságos szállítását, valamint a megadott helyiségekbe való pakolásukat, elhelyezésüket.

Tudjuk, hogy valamennyi vállalat és hivatal számára fontos a megbízhatóság, hiszen mindenki szeretné biztonságban tudni bútorait, dokumentumait, munkaeszközeit, így mi is csak korrekt és lelkiismeretes munkatársakkal dolgozunk, akik többéves tapasztalattal rendelkeznek.

Eszközeink és felszereléseink lehetővé teszik, hogy rövid időn belül átköltöztessük teljes irodákat, hivatalokat.

A folyamat során biztosítjuk az átlátható, ellenőrizhető szállítást, irattáraknál pedig a megfelelő sorrendben történő kipakolást a célállomáson.

Bízza ránk a költözéssel járó gondokat és terheket az első pillanattól az utolsóig!

Kik vagyunk mi?

A költözés problémája sokakat érint, hiszen időről-időre különböző okokból változtatjuk lakhelyünket, székhelyünket vagy telephelyünket.

Vannak, akik egyszerűen meg tudják oldani a bútorok és egyéb vagyontárgyak szállítását saját járművel, de a legtöbb ember számára gondot okoz a költözés lebonyolítása..

Számunkra a legfontosabb az Ön elégedettsége, így minden alkalommal a lehető leggyorsabban és előre egyeztetett óradíjban vagy fix áron végezzük munkánkat.

Tevékenységünk halk és koszmentes, Önnek semmilyen teendője nincs a munka során. Vállalkozásunk több teherautóval és képzett rakodócsapattal áll az Ön rendelkezésére. Kérje kedvező árajánlatunkat még ma!

Precizitás és megbízhatóság

Munkánkat a lehető legnagyobb odafigyeléssel és szakértelemmel végezzük.

Ingyenes felmérés

Az ajánlatkérés és a felmérés minden esetben ingyenes.

Garancia

Garanciát vállalunk arra, hogy az általunk szállított bútorok és egyéb vagyontárgyak nem sérülnek meg szállítás közben.

Rejtett költségek nélkül!

Minden esetben előre egyeztetett óradíjban vagy fix áron végezzük a munkát, nálunk nincsenek rejtett költségek!