Lomtalanítás

Az otthoni selejtezések, költözések kapcsán előkerülhetnek olyan bútorok és tárgyak, amelyekre nincs már szükség. Ezeknek az elszállítása azonban roppant problémás lehet a hatályos hulladékgazdálkodási törvény előírásai miatt.

Sokaknak sajnos sem idejük, sem lehetőségük nincs megoldani ezeket a gondokat, így leginkább csak húzzák-halogatják, míg a pincék és egyéb tároló helyiségek teljesen meg nem telnek.

Cégünk vállalja az évek során felgyűlt értéktelen tárgyak előírás szerinti elszállítását. Hívjon minket bizalommal!

Kik vagyunk mi?

A költözés problémája sokakat érint, hiszen időről-időre különböző okokból változtatjuk lakhelyünket, székhelyünket vagy telephelyünket.

Vannak, akik egyszerűen meg tudják oldani a bútorok és egyéb vagyontárgyak szállítását saját járművel, de a legtöbb ember számára gondot okoz a költözés lebonyolítása..

Számunkra a legfontosabb az Ön elégedettsége, így minden alkalommal a lehető leggyorsabban és előre egyeztetett óradíjban vagy fix áron végezzük munkánkat.

Tevékenységünk halk és koszmentes, Önnek semmilyen teendője nincs a munka során. Vállalkozásunk több teherautóval és képzett rakodócsapattal áll az Ön rendelkezésére. Kérje kedvező árajánlatunkat még ma!

Precizitás és megbízhatóság

Munkánkat a lehető legnagyobb odafigyeléssel és szakértelemmel végezzük.

Ingyenes felmérés

Az ajánlatkérés és a felmérés minden esetben ingyenes.

Garancia

Garanciát vállalunk arra, hogy az általunk szállított bútorok és egyéb vagyontárgyak nem sérülnek meg szállítás közben.

Rejtett költségek nélkül!

Minden esetben előre egyeztetett óradíjban vagy fix áron végezzük a munkát, nálunk nincsenek rejtett költségek!