Tehertaxi

Biztos Önnel is sokszor előfordult már, hogy gondot okozott egy-egy nagyobb bútor vagy háztartási eszköz szállítása.

Az értékesítő cég esetleg csak napokkal, hetekkel későbbre vállalja a szállítást és azt is olyan időpontban, amikor Ön dolgozik. Így egy új mosógép, hűtő vagy egy nagyobb méretű matrac megvásárlása komoly fejtörést okozhat, amelyhez inkább csak gondok és nem az öröm társulhat.

Engedje, hogy segítsünk! Tehertaxi szolgáltatásunk keretein belül vállaljuk bútorok, háztartási gépek és egyéb eszközök szállítását korrekt határidővel. Kollégáink pontos és precíz munkát végeznek, figyelnek arra, ami Önnek is fontos. Keressen bennünket bizalommal, telefonáljon még ma!

Kik vagyunk mi?

A költözés problémája sokakat érint, hiszen időről-időre különböző okokból változtatjuk lakhelyünket, székhelyünket vagy telephelyünket.

Vannak, akik egyszerűen meg tudják oldani a bútorok és egyéb vagyontárgyak szállítását saját járművel, de a legtöbb ember számára gondot okoz a költözés lebonyolítása..

Számunkra a legfontosabb az Ön elégedettsége, így minden alkalommal a lehető leggyorsabban és előre egyeztetett óradíjban vagy fix áron végezzük munkánkat.

Tevékenységünk halk és koszmentes, Önnek semmilyen teendője nincs a munka során. Vállalkozásunk több teherautóval és képzett rakodócsapattal áll az Ön rendelkezésére. Kérje kedvező árajánlatunkat még ma!

Precizitás és megbízhatóság

Munkánkat a lehető legnagyobb odafigyeléssel és szakértelemmel végezzük.

Ingyenes felmérés

Az ajánlatkérés és a felmérés minden esetben ingyenes.

Garancia

Garanciát vállalunk arra, hogy az általunk szállított bútorok és egyéb vagyontárgyak nem sérülnek meg szállítás közben.

Rejtett költségek nélkül!

Minden esetben előre egyeztetett óradíjban vagy fix áron végezzük a munkát, nálunk nincsenek rejtett költségek!